Ízelítő

Macskák
Macskák

„Macskát veszek, macskát adok…” – énekli Halász Judit Csoóri Sándor megzenésített versét. De korántsem mindegy, hogy milyet! Gondoltad volna, hogy egyes lustán heverésző, nyávogó bajszosokért akár több millió forintnak megfelelő összeget is képesek kifizetnek emberek? Olvasd el, hogy milyenek is ezek a különleges cicák a Szivárvány júniusi számában!

Mesés vidámparkok
Mesés vidámparkok

Hullámvasút, óriáskerék, dodzsem… – szereted őket, ugye? De biztosan kedveled a meséket is. Képzeld csak, vannak olyan vidámparkok, melyekben a kedvenc meséidbe élheted bele magad! Sétálgathatsz Asterix falujában, vagy akár az Abszol úton. Tudj meg róluk többet a Szivárvány... júniusi számából!

Biciklizz!
Biciklizz!

Nyár, meleg, napsütés, délutánonként, amikor a szülők sziesztáznak, unalom. Illetve mégsem, ha már elég nagy vagy hozzá, hogy elengedjenek biciklizni. A gyerek egyik legjobb barátja ilyentájt a kerékpárja. Pattanj fel, és karikázz vele néhány kört! De nagyon figyelj az autókra! Ha megszereted, akár komolyabban is veheted ezt a sportágat. Erről is olvashatsz a júniusi számban!