Adatvédelem

  • Az Apáczai Kiadó Kft. weboldalai, az azon feltüntetett minden képi és szöveges tartalom, különösen ábrák, képek, táblázatok és szövegek, illetve azok elrendezése szerzői jogi, illetve védjegyoltalom alatt állnak. Ennek megfelelően azok bármilyen formában történő felhasználása, így publikációban, prezentációban való szerepeltetése, nyilvánosságra hozatala, sokszorosítása, másolása kizárólag az Apáczai Kiadó Kft. kifejezett, erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.
  • Az Apáczai Kiadó Kft. weboldalain megjelenő információk, adatok, feltételek kizárólag figyelem felkeltési, információs célul szolgálnak, azok teljességéért, pontosságáért az Apáczai Kiadó Kft. felelősséget nem vállal.
  • Az Apáczai Kiadó Kft. weboldalain megjelenő más oldalakra mutató linkekért, az azok által elérhető oldalak tartalmáért sem erkölcsi sem anyagi felelősséget nem vállal.
  • Az Apáczai Kiadó Kft. nem vállal felelősséget a weboldalain, és az ezeken megjelenő linkek által elérhető más oldalakon publikált, idegen nyelvből lefordított szövegekben esetlegesen előforduló fordítási hibákért, pontatlanságokért.
  • Az Apáczai Kiadó Kft. nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalai használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.
  • A weboldalon keresztül az Apáczai Kiadó Kft. részére eljuttatott bármely információ, ötlet az Apáczai Kiadó Kft. tulajdonába megy át, s azt szabadon felhasználhatja.
  • Az Apáczai Kiadó Kft. részére bármely módon átadott magántermészetű adatokat, valamint a weboldal olvasása során akaratlanul átadott adatokat bizalmasan kezeljük.
  • Egyéni adatok egyéb célra (például  vásárlás) csak az érintett kifejezett hozzájárulásának megadása esetén kerülnek felhasználásra, e nélkül senki részére nem adjuk tovább.
  • A birtokunkba került adatokról statisztikai célú összegzést készítünk, s csak statisztikailag feldolgozott formában, egyedi azonosítókhoz nem kapcsolhatóan hasznosítjuk látogatóink megismeréséhez.