Menjünk a moziba be!

2013.06.06  |   | 

ZAMBÉZIA 3D
Májustól már a mozikban!

Kai a tapasztalatlan, de nemes lelkű fiatal sólyom, szigorú apja Tendai tiltása ellenére elhagyja kopár sivatagi otthonát Afrikában, hogy megtalálja a nagy madárvárost, Zambéziát, és a híres "Hurrikán pilótákat". A nyüzsgő városban kalandok és új barátságok várják, noha eleinte nehéz a beilleszkedés. Zambéziában megtudja az igazságot a származásáról, de időközben feltűnik a gonosz leguán, Budzo és bandája, akik veszélyt jelentenek a város lakóira. Kainak és társainak össze kell fogniuk, hogy megvédjék otthonukat, az ellenséges támadóktól.
Előzetesért kattints ide!

 

A ZÖLD URAI - EPIC
Májustól már a mozikban!

Azért, mert nem látsz valamit, még nem jelenti azt, hogy nem létezik...
Az erdő mélyén van egy rejtett világ, ahol bátor harcosok vigyáznak ránk és megvédenek minket: Ők a levél emberek, az erdő őrzői. Ebben a titokzatos világban, a jó és a rossz erőinek örök küzdelme folyik, az erdő védelmezői és a gonosz Mandrake és csapata között, s amiről az emberek persze semmit sem tudnak. Ebbe a különös, aprócska világba csöppen bele egy kamaszlány, Mary Katherine egy véletlen folytán, miközben professzor apja keresésére indul. A miniatűr körülményekhez alkalmazkodva, néhány furcsa lény, és új barátok oldalán számtalan kalandot él át. Megpróbálja kideríteni, hogyan térhet vissza otthonába, miközben segít megmenteni a titkos világot... és a miénket.
Kukkants bele az ajánlóba itt!

 

SZÖRNY EGYETEM
Mozipremier: június 20.

A Szörny Egyetem a Szörny Rt. című nagy sikerű, egész estés animációs filmnek nem a folytatása lesz, hanem az előzménye!

A Szörny Rt.-ből megismert James P. Sullivan "Sully" és Mike Wazowski elválaszthatatlan jó barátok, ám ez nem volt mindig így. A különböző jellemű és külsejű szörnyeink, még az egyetemi évek alatt találkoztak, és már az első pillanattól kezdve ki nem állhatták egymást. A szörny Egyetem történetéből most megtudhatjuk, hogy Mike és Sulley végül hogyan győzték le a köztük lévő különbséget, és milyen kalandok során lettek végül a legjobb barátok.
Nézd meg az előzetest itt!

Szólj hozzá Te is!
A hozzászólások moderálására az Apáczai Kiadó Kft. a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólásod csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik az Apáczai Kiadó Kft véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.