TANYA 2012.

Tanítók Apáczai Nyári Akadémiája
 
Szeretettel hívjuk és várjuk az általános iskolák tanítóit a Tanítók Apáczai Nyári Akadémiája továbbképzésünkre. A TANYA egyedülálló továbbképzési forma: szakmai megújulást és egyben felejthetetlen szórakozást, nyaralást is nyújt. A szakmai előadásokat neves előadók és az Apáczai Kiadó szerzői tartják.
 
A részletes programot minden alkalommal közzétesszük a Tanítás-Tanulás című szakmódszertani folyóiratunkban, a Tanító című lapban, valamint megtalálhatják honlapunkon is. Az egyes szekciókban lehetőség nyílik a szerzőkkel való szakmai konzultációra, eszmecserére, vitára.
 
Az egyhetes, bentlakásos, 30 kreditpontot adó továbbképzés 2 ágyas elhelyezéssel 55 000 Ft, 3-4 ágyas elhelyezéssel 48 000 Ft, amelyből a bázisiskolák pedagógusai 20% kedvezményt kapnak. Kérjük kedves Igazgató Kollégáinkat, amennyiben szeretnék tanítóik szakmai fejlődését elősegíteni, valamint korszerű oktatási módszerekkel megismertetni őket, küldjék el jelentkezésüket a TANYÁ-ra!
 
Jelentkezési határidő: 2012. május 10.
 
A képzési szerződés és a jelentkezési lap letölthető az alábbi linkekről.

Jelentkezési lap

Képzési szerződés

A TANYA részletes programja.

 
A TANYA időpontja: 2012. június 18-23.

Szólj hozzá Te is!




A hozzászólások moderálására az Apáczai Kiadó Kft. a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólásod csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik az Apáczai Kiadó Kft véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.