Pegazus Enciklopédia

Ismerd meg az Apáczai Kiadó legújabb sorozatát!

Hol van a Föld legnagyobb tűzhányója? Hány millió ember él aktív vulkánok közelében? A Pegazus Enciklopédia szemet gyönyörködtető kötetei sok egyéb mellett ezekre a kérdésekre is választ adnak. Nemcsak számtalan színes képpel, különleges felvétellel, hanem könnyen érthető, rövid szövegekkel vezetik be a gyerekeket az állatok, a természet és a sportok világába. Minden témakörben rengeteg különleges tudnivalót is elolvashatunk az "Elképesztő!" című részekben.

 

Miből készültek a labdák a gumi felfedezése előtt? Mióta kell a kapusoknak a többi játékostól eltérő színű mezt viselniük? A Pegazus Enciklopédia szemet gyönyörködtető kötetei sok egyéb mellett ezekre a kérdésekre is választ adnak. Nemcsak számtalan színes képpel, különleges felvétellel, hanem könnyen érthető, rövid szövegekkel vezetik be a gyerekeket az állatok, a természet és a sportok világába. Minden témakörben rengeteg különleges tudnivalót is elolvashatunk az "Elképesztő!" című részekben.

 

Mekkora a világ legnagyobb békája? Melyik állatfaj csontjaiban képződnek évgyűrűk, amikből az életkorukat meg lehet állapítani? A Pegazus Enciklopédia szemet gyönyörködtető kötetei sok egyéb mellett ezekre a kérdésekre is választ adnak. Nemcsak számtalan színes képpel, különleges felvétellel, hanem könnyen érthető, rövid szövegekkel vezetik be a gyerekeket az állatok, a természet és a sportok világába. Minden témakörben rengeteg különleges tudnivalót is elolvashatunk az "Elképesztő!" című részekben.

 

Tudnak-e a halak fára mászni? Mennyi ideig marad életben a tüdőshal víz nélkül? A Pegazus Enciklopédia szemet gyönyörködtető kötetei sok egyéb mellett ezekre a kérdésekre is választ adnak. Nemcsak számtalan színes képpel, különleges felvétellel, hanem könnyen érthető, rövid szövegekkel vezetik be a gyerekeket az állatok, a természet és a sportok világába. Minden témakörben rengeteg különleges tudnivalót is elolvashatunk az "Elképesztő!" című részekben.

 

 

A kiadványok ára: 1380 Ft/db
Megrendelhető az Apáczai Kiadónál, vagy a szivarvany@apaczai.hu e-mail címen

 

Szólj hozzá Te is!




A hozzászólások moderálására az Apáczai Kiadó Kft. a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólásod csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik az Apáczai Kiadó Kft véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.