Óriási siker a Frankfurti Könyvvásáron!


Az Apáczai Kiadó kapta 2011-ben a Legjobb Európai Tankönyv Díj Elismerő Oklevelét (Best European Schoolbook Awards) a világ legrangosabb könyvkiállításán. A seregszemlén 18 európai ország 41 tankönyve pályázott az elismerésért, közülük egyedüli magyarként az Apáczai Kiadó Az én matematikám 2. évfolyamos tankönyve érdemelte ki az elismerést.
 
A nyolctagú nemzetközi bírálóbizottság elsősorban a kiadvány tanulóközpontúságát, gyakorlatiasságát, interaktivitását és fejlesztőképességét értékelte. A tankönyv szerzője az Apáczai Kiadó ügyvezető igazgatója, Esztergályos Jenő. A vasárnap zárult idei Frankfurti Könyvvásáron 110 országból csaknem 7500 kiállító vett részt. A Frankfurti Könyvvásár, a Tankönyv és Oktatási Média Nemzetközi Szövetsége és az Európai Oktatási Kiadók Csoportja közös díját a német Hessen szövetségi tartomány oktatási miniszterétől vehette át a kiadó vezetője.

Kapcsolódó galéria

Szólj hozzá Te is!




A hozzászólások moderálására az Apáczai Kiadó Kft. a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólásod csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik az Apáczai Kiadó Kft véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.