Magyar Termék Nagydíjat nyert az Apáczai Kocka

Minden eddiginél több, összesen 53 pályázó 58 pályázata érdemelte ki idén a 15. alkalommal átadott elismeréseket, a Magyar Termék Nagydíjat.

Az elismerést immár már hatodik alkalommal az Apáczai Kiadó is átvehette legújabb fejlesztésért, az Apáczai Kockáért. A díjátadó ünnepségen Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke, a Magyar Termék Nagydíj fővédnöke beszédében kiemelte: a magyar gazdaság csak akkor lehet sikeres, versenyképes, ha magas hozzáadott értékű termékeket, valamint szolgáltatásokat állít elő.

A Kiadó legújabb terméke, az Apáczai Kocka egy feladatkészítő szoftver, ami minden számítógépen futtatható. Segítségével a tanítók, tanárok tananyagokat, játékos gyekorlófeladatokat hozhatnak létre, amelyekkel segíthetik a tananyag elsajátítását, elmélyítését, az ismeretek begyakorlását. A fejlesztés során fontos szempont volt, hogy ezen feladatsorok a későbbiekben digitális és papír formátumban is elérhetőek legyenek. A feladatok többféle kiértékelési módja azonnali visszajelzést nyújt a pedagógusoknak. A szoftverrel elkészített feladatlapok saját példatárakba rendezhetőek, amelyek más felhasználókkal is megoszthatók.

Az Apáczai Kocka szoftver fejlesztése tovább folytatódik új funkciók bevezetésével, hogy a szakmai követelményeknek megfelelően, magas minőségű, könnyen használható termékhez jussanak hozzá a pedagógusok. Az Apáczai Kiadó hiszi, hogy új termékével olyan szoftvert hozhatott létre, amely nem csak a Magyar Termék Nagydíj pályázati célkitűzéseivel van összhangban, hanem a szoftvert felhasználó pedagógusok részére is egy minőségi, fogyasztóbarát terméket fejleszthetett ki.

Kapcsolódó cikk és videó:
A (digitális) kocka el van vetve! - Magyar Termék Nagydíjas lett az Apáczai Kocka

Szólj hozzá Te is!




A hozzászólások moderálására az Apáczai Kiadó Kft. a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólásod csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik az Apáczai Kiadó Kft véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.