2012. Szivárványos tábor

Ott voltál? Keresd magad a képeken! Nem voltál ott? Nézd meg, hogy érezték magukat a táborosok, aztán szeptembertől küldd vissza a Szivárványban megjelenő tanulmányi versenyek megoldásait és legyél te is ott a következő, 2013-as táborban!

A Szivárványos versenyek győztesei, mint minden évben, idén is balatoni táborozáson vehettek részt. A győzteseket a szüleik hozták el a fonyódligeti táborba.

Bár az időjárás nem mindig kedvezett programjainknak, de unatkozni senkinek nem volt ideje! Megmártózhattunk a Balatonban, amely csupán néhány méterre volt a faházunktól!
A vízparton és bent a vízben is rengeteget játszottunk. Rendeztünk sportversenyt, sorversenyt és volt kézműves foglalkozás és Ki mit tud? is, ahol mindenki kipróbálhatta magát, megmutathatta a tehetségét. Fantasztikus kiránduláson vettünk részt Badacsonyban. Hajóztunk, vonatoztunk és nagyon jól éreztük magunkat!

A Szivárványos tábor az új tanév végén is várja a nyerteseket!

Versenyezz Te is!

Kapcsolódó galéria

Szólj hozzá Te is!




A hozzászólások moderálására az Apáczai Kiadó Kft. a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólásod csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik az Apáczai Kiadó Kft véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.