Előfizetési akció pedagógusoknak

Ajánlja a Szivárvány... gyermekújságot tanítványainak, hogy megajándékozhassuk egy kortárs Magyar költők verseit tartalmazó kötettel, a Szivárvány Rímekkel! Tekintse meg akciónkat!

Kedves Pedagógus Kolléganő, Kolléga!

Az Apáczai Kiadó mint pedagógusbarát kiadó az idei tanévben is szeretné megkönnyíteni és hatékonyabbá tenni munkáját a tanórákra történő felkészülésben. A megújult Szivárvány Heted 7 Határon című gyermekújság az egyik kiváló eszköz, amely segíti nevelő-oktató munkáját, és színesebbé teheti vele tanóráit.

Extra ajándék!

Azok a pedagógus kollégák, akiknél az osztály tanulóinak 90%-a megrendeli egész tanévre az újságot október 15-ig, részt vesznek egy nyereményjátékban. Közölük kisorsolunk 5 db 2-2 főre szóló VIP-jegyet
Mága Zoltán újévi koncertjére.

Minden megrendelést eljuttató kollégát megajándékozunk 1 db Szivárvány Rímek című, kortárs magyar költők verseit tartalmazó kötettel.

Feltételek:

  • Küldje el az iskola együttes rendelését az Apáczai Kiadó címére! Kérjük, a megrendelőlapot tüntesse fel az Ön és az előfizetők neveit is. A sorsolásra november elején kerül sor.
  • A sorsolásra november elején kerül sor. A nyertesek listáját a honlapon is közzétesszük!

Szólj hozzá Te is!
A hozzászólások moderálására az Apáczai Kiadó Kft. a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólásod csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik az Apáczai Kiadó Kft véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.