Teszteld magad!

Értesz az állatok nyelvén? Töltsd ki a Szivárvány decemberi számában található tesztet! Számold össze a pontjaidat, olvasd el az értékelést, és megtudod, hogy mennyire értesz az állatok nyelvén!

14 és 10 pont között: Számodra az állatok annyira fontosak, hogy környezetednek olykor az az érzése, más számodra nem is létezik. Kétségkívül sajátos érzelmi kapcsolat fűz hozzájuk. Ezért is érted jól a nyelvüket, a ragaszkodásukat, és ezt ők sokszorosan viszonozzák.

9 és 6 pont között: Kedveled az állatokat, de azért tudod, hogy a háziállat sem több, mint egy állat. Nem vetítesz beléjük emberi tulajdonságokat, pontosan tudod, mit kívánnak, mik az igényeik. Ragaszkodnak hozzád, mert ellátod őket, te pedig tudod, hogy egy gazdának ez a legfőbb kötelessége.

5 és 0 pont között: Túlzásnak tekinted, ha valaki szívből szereti az állatokat. Vannak ilyen emberek, de te csak úgy tudod elképzelni az állatokkal való viszonyt, ha megvan köztetek az a bizonyos távolság. Néha az is előfordul, hogy sajnálod az időt a velük való törődésre. Bánod, hogy állataid vannak, de nincs szíved nem gondoskodni róluk.

Szólj hozzá Te is!
A hozzászólások moderálására az Apáczai Kiadó Kft. a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólásod csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik az Apáczai Kiadó Kft véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.