Teszteld magad!

Hogyan étkezel? Töltsd ki a Szivárvány novemberi számában található tesztet! Számold össze a pontjaidat, olvasd el az értékelést, és megtudod, hogy hogyan étkezel!

24 és 18 pont között: Itt az ideje, hogy fontolóra vegyél dolgokat! Az egészséged érdekében le kell szoknod a káros dolgokról. Változtass az étkezési szokásaidon!

17 és 11 pont között: Neked mindegy, hogy mikor, mit és hogyan eszel. Igaz, tartózkodsz a szélsőségektől, de nem is teszel különbséget az egészséges és a káros dolgok között. Változatosabb és vitamindúsabb étkezéssel sokat tehetnél az egészségedért.

10 és 8 pont között: Neked nem kell tanácsot adni a helyes életmódra és az egészséges táplálkozásra vonatkozóan. Inkább te adhatnál tanácsokat a környezetedben élőknek. Csak így tovább!

Szólj hozzá Te is!
A hozzászólások moderálására az Apáczai Kiadó Kft. a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólásod csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik az Apáczai Kiadó Kft véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.