SZTÁR-TÁR: Johnny Depp

Jack Sparrow kapitány újra vízre szállt. Alig jött ki A Karib-tenger kalózai című sorozat negyedik része a stúdióból, máris milliók látták. De ki ennek a különleges sikersorozatnak az arca? Ki a kapitány valójában?

Johnny Depp nagy családba született (két lánytestvére és egy öccse van), de a szülei 15 éves korában elváltak. Ez nagyon megviselte: szinte gyerekként alkoholista lett, drogokat szedett, és otthagyta a középiskolát, mondván: ő rockzenész lesz. Ez elhamarkodott döntésnek bizonyult, mert két hét múlva visszakönyörögte volna magát, ám az igazgató elutasította. Kövesse csak az álmait! - mondta neki. Tehát tényleg a zenéből élt egy ideig.

Aztán egyszer csak egy horrorfilmben találta magát - de konkrétan. És jött még pár nagy mozi, de az igazi sikert az Ollókezű Edward című szépséges film hozta meg neki jó harminc évvel ezelőtt. Azóta gyakorlatilag nincs olyan gyerekeknek szóló hollywoodi szuperprodukció, amiben ne szerepelne. Sikeres, boldog ember lett a hányatott sorsú tinédzserből.

Feleségével, kisfiával és kislányával Franciaország fővárosában, Párizsban él.   

Szólj hozzá Te is!
A hozzászólások moderálására az Apáczai Kiadó Kft. a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólásod csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik az Apáczai Kiadó Kft véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.