Mennyire vagy őszinte?

Mennyire vagy őszinte? Töltsd ki a Szivárvány újság októberi számában található tesztet! Számold össze a pontjaidat, olvasd el az értékelést, és megtudod, hogy mennyire vagy őszinte!

Mennyire vagy őszinte teszt értékelése:

21 és 18 pont között: Rendkívül nyitott vagy, ezért sokan kedvelnek. Mindenki mindent tud rólad. Sokszor többet közölsz, mint kéne. Ami azt illeti, néha picit visszafoghatnád magad... Ha a többiek, a legjobb barátiad is olyan őszinték hozzád, mint amilyen te vagy, akkor igazán boldog ember lehetsz.

17 és 12 pont között: Óvatosan adagolod a véleményedet, mert már sokszor csalódtál. Egyfolytában arra koncentrálsz, hogy ura legyél a helyzetnek, alaposan átgondolod, mit mondhatsz el és mit nem. Az óvatos külső mögé csak akkor engedsz bepillantani másokat, ha tökéletesen biztos vagy abban, hogy megbízhatsz bennük.

11 és 7 pont között: Nem szereted őszintén kimondani a véleményed, mert nem igazán tudod, mikor legyél őszinte, és mikor érdemes eltekinteni az igazságtól (esetleg még füllenteni is). Figyelj jobban az emberekre, ismerd meg a világot! Így tanulsz meg tájékozódni az őszinte és a hamis állítások között, és magad is őszinte ember lehetsz.

Szólj hozzá Te is!
A hozzászólások moderálására az Apáczai Kiadó Kft. a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólásod csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik az Apáczai Kiadó Kft véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.