Teszteld magad!

Mennyire vagy mértéktartó? Töltsd ki a Szivárvány... februári számában található tesztet! Számold össze a pontjaidat, olvasd el az értékelést, és megtudod, hogy mennyire vagy mértéktartó!

21 és 17 pont között: Te példásan mértéktartó vagy. Nem követsz el baklövéseket, túlzásokat, és így nem bántod a környezeted. Már az emberek arcáról leolvasod, hogyan reagálnak, hogyan érzik magukat. Azok közé a szerencsések közé tartozol, akiknek társaságában jól érzik magukat az emberek.

16 és 12 pont között: Mindig megérzed, mikor léped át a mértéktartás határait és ilyenkor képes vagy javítani a helyzeteden. Ebben sokat segít bő szókincsed és jó beszélőképességed. Egy kis önfegyelemre azonban mindenképpen szükséged lesz a jövőben.

11 és 7 pont között: Nem mondható, hogy példásan mértéktartó lennél. Vannak helyzetek, amikor alaposan melléfogsz. Az sem változtat a tényeken, hogy mindent a legnagyobb jóindulattal teszel. Alaposan mérlegeld a helyzetet és soha ne kényszerítsd rá a környezetedre az akaratodat!

Szólj hozzá Te is!




A hozzászólások moderálására az Apáczai Kiadó Kft. a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólásod csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik az Apáczai Kiadó Kft véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.