Teszteld magad!

Milyen barát vagy? Töltsd ki a Szivárvány... májusi számában található tesztet! Számold össze a pontjaidat, olvasd el az értékelést, és megtudod, hogy milyen barát vagy!

0 és 8 pont között:
Sokat kell tenned, ahhoz, hogy igazi segítőkész, barát legyél. De semmi sincs veszve, ha igyekszel, ha elgondolkozol néhány tetteden, olyan barát válhat belőled, akit bárki szívesen elfogad. A barátság kölcsönös adás-kapás, segíts a rászorulóknak, de ha kell, te is fogadd el a segítséget.

9 és 18 pont között:
Remekül megállod a helyed barátként, megbízható vagy, számodra a barátság azt jelenti, hogy bármi is történjen, ti ott vagytok egymásnak. Fontosnak tartod az őszinteséget, mindig tudsz megoldást a bajokra, ezért sokan keresik a barátságodat. Azonban vigyázz, mert lehetnek közöttük olyanok, akik csak kihasználni akarnak.

19 és 28 pont között:
Igazán kiterjedt baráti körrel rendelkezel. Mindegy, hogy hová mész, mindenhol találsz barátot, ezért soha sem vagy egyedül, sőt, sokszor a barátokkal való kapcsolat már más tevékenység rovására megy. Vigyázz, azonban, hogy a kapcsolataid ne csak felszínesek legyenek. Ne szakítsd meg senkivel a barátságot, de koncentrálj azokra az egyénekre, akik őszintén kötődnek hozzád, és akiktől te is önzetlen segítséget várhatsz.

Szólj hozzá Te is!




A hozzászólások moderálására az Apáczai Kiadó Kft. a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólásod csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik az Apáczai Kiadó Kft véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.