Teszteld magad!

Mennyire van humorérzéked? Töltsd ki a Szivárvány... áprilisi számában található tesztet! Számold össze a pontjaidat, olvasd el az értékelést, és megtudod, hogy milyen a humorérzéked!

0 és 5 pont között:
Nincs kifejezetten jó humorérzéked, gyakran megsértődsz ártatlan tréfákon is. Nem szereted a vicceket, komolytalan dolognak tartod azokat. Pedig humor nélkül az élet sótlan és szürke.

6 és 10 pont között:
Átlagos humorérzékkel rendelkezel, van, amikor jót mulatsz egy viccen, van, amikor értetlenül kérdezgeted, mit lehet azon nevetni. Előfordul azonban, amikor a mással szembeni durva tréfát is jó viccnek minősíted.

11 és 14 pont között:
Kiváló a humorérzéked. Érted és szereted is a jó vicceket. Nem sértődsz meg, ha megtréfálnak. Alapvetően vidám természetű vagy, de azt is tudod, hogy melyik pillanat alkalmas a viccelődésre és melyik nem.

Szólj hozzá Te is!




A hozzászólások moderálására az Apáczai Kiadó Kft. a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólásod csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik az Apáczai Kiadó Kft véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.