Teszteld magad!

Mennyire vagy kíváncsi természetű? Töltsd ki a Szivárvány... márciusi számában található tesztet! Számold össze a pontjaidat, olvasd el az értékelést, és megtudod, hogy mennyire vagy kíváncsi!

0 és 9 pont között: Felszabadult, nyitott és kíváncsi vagy, akit minden izgat, aki mindenről tudni akar, és azt rögtön tovább is adja. Mindenkit azzal idegesítesz, hogy mondjanak el mindent. Vigyázz, mert a barátaid kezdenek elfordulni tőled. Tudomásul kellene venned, hogy mindenkinek van magánélete, amelybe nem szívesen enged másoknak betekintést. Túlzott kíváncsiságod éld ki másban, például új ismeretek, nyelvek tanulásában.

10 és 19 pont között: A kíváncsiságod éppen annyi, amennyire mindenkinek szüksége van. örömmel fogadod az új dolgokat, szereted a felfedezéseket, de mindig tekintettel vagy mások magánéletére. Csak maradjon is ez mindig így! Nálad inkább több odafigyelésre, érdeklődésre lenne szükség társaid, környezted élete, gondjai iránt. Talán néha a segítségükre lehetnél, ha tudnád, miben szorulnak támogatásra.

20 és 28 pont között: Belőled hiányzik a kíváncsiság, és ez nem jó. Mások dolgait unalmasnak tartod, nem is érdekelnek, de egy kis kíváncsiság azonban nem ártana. Vigyázz, mert ez már a közönyösség határát súrolja, és ha közönyös vagy másokkal, mások is közönyösek lesznek irántad. Ha érdeklődőbb leszel, több barátod lesz, és ha kimutatod irántuk az érdeklődésedet, képes leszel jobban megérteni a barátaidat.

Szólj hozzá Te is!




A hozzászólások moderálására az Apáczai Kiadó Kft. a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólásod csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik az Apáczai Kiadó Kft véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.