Mozi-ajánló

2012.03.02  |   | 

Ezeket a filmeket érdemes megnézni márciusban!

Szeretsz moziba járni? Szereted a jó filmeket? Ha igen, akkor neked is ajánljuk a következőket! Keresd a közeledben lévő mozik műsorán és nézd meg a családoddal!

 

A LELEMÉNYES HUGO
Mozipremier: március 1.

A Hugo egy árva kisfiú története, aki egy párizsi pályaudvar falai mögött éli titkos életét 1930-ban. Egy különc lány, Isabelle segítségével és az alatta lakó mogorva játékboltossal keresi a választ a rejtélyre, mely összefügg apja elvesztésével, és egy szív alakú lakattal, amelynek, úgy tűnik, nincs meg a kulcsa...

 


TÜKRÖM, TÜKRÖM

Mozipremier: március 15.

A gonosz királynő átveszi az irányítást a királyság felett, míg a száműzött hercegnő összefog hét lázadóval, hogy visszaszerezze trónját.
A hófehér legenda újra életre kel, ezúttal egy kicsit másképp...

 

 

AZ IGAZI KALAND
Mozipremier: március 22.

Benjamin Mee szeretne új életet kezdeni. Nem sok idő telt el azóta, hogy egyedül maradt kamaszfiával és kislányával, és ő mindent elkövet, hogy fenntartsa számukra a megszokott, majdnem tökéletes életüket. Makacs és elszánt. Előbb-utóbb mégis rájön, hogy rossz úton jár. Szembe kell néznie vele: valami hiányzik mindannyiuk életéből. Mi kellhet? Új feleség? Több pénz? Több izgalom?
Szerencsére Benjamin tudja a választ: egy kis őrület kell, mondjuk úgy húsz másodpercnyi, hogy hozzon egy olyan döntést, melyet korábban soha nem hozott volna: amely fenekestül felforgatja az életüket; amely miatt mindent, amit addig tanultak, el kell felejteniük, és kénytelenek nagyon sok újdonsággal megismerkedni.
Benjamin új házat vesz, de nem akárhol! Családjával beköltözik egy elhagyott állatkertbe, örökbe fogadja a romos intézmény elhanyagolt lakóit, és még az állatkerttel együtt érkező morcos ápolóval, Kelly-vel is igyekszik összebarátkozni. Summa summárum: egy újabb, nagyobb, még több nyűggel járó családot vesz a nyakába.

A film Benjamin Mee valódi, igaz történetén alapul.

Szólj hozzá Te is!
A hozzászólások moderálására az Apáczai Kiadó Kft. a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólásod csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik az Apáczai Kiadó Kft véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.