Mozi-ajánló

2012.02.13  |   | 

Lássuk, mit érdemes megnézni februárban!

Szeretsz moziba járni? Szereted a jó filmeket? Ha igen, akkor neked is ajánljuk a következőket! Keresd a közeledben lévő mozik műsorán és nézd meg a családoddal!

MUPPETS
Már januártól a mozikban!

Ki ne ismerné az ebben a vidám filmben szereplő főhősöket!? Íme egy kis ízelítő, miről is szól legújabb kalandjuk!

Walter, a világ legnagyobb Muppet-rajongója. Amikor megtudja, hogy a gonosz olajmágnás Tex Richman le akarja rombolni a Muppet Színházat, testvérével, Garyvel és annak barátnőjével, Maryvel elhatározzák, megszerzik a színház megmentéséhez szükséges 10 millió dollárt és összehozzák A Valaha Volt  Legnagyobb Muppet Jótékonysági Akciót. A Muppetek azonban szétszéledtek, mind saját útjukat járják: Topi Maci egy renói kaszinó tribute bandájában, a Moopetsben játszik, Miss Röfi teltkarcsú-divatszerkesztő a párizsi Vouge-nál, Animal egy Santa Barbara-i klinika dühterápiás kezelésén vesz részt, Gonzó pedig feltörekvő építőipari vállalkozó. Elindulnak tehát, hogy összetrombitálják a régi bandát és egy utolsó show-ra összeállítsák a régi csapatot.A következő ajánlatunk egy régi, megunhatatlan rajzfim újrafeldolgozása, 3D-ben!

A SZÉPSÉG ÉS A SZÖRNYETEG - 3D
Mozipremier hazánkban: február 16.

A történet régi, mégis időtlen: egy kis francia falucskában él egy káprázatosan szép, megejtően bájos és okos fiatal leányzó, Belle, akit szabályosan üldöz szerelmével a jóképű, de durva lelkű, törtető Gaston. Egy napon Belle apját elrabolja a környéken magasodó kastélyban lakó, rettegett szörnyeteg, és "váltságdíjként" a leányt kéri. Belle gondolkodás nélkül feláldozza magát, és önként besétál a szörny csapdájába.
A szépség és a szörnyeteg 3D az 1991-es, 4 Oscar-jelölést és 2 elnyert Oscar-díjat kapott Disney-rajzfilm 3D-s újrafeldolgozása.

 

Következő filmajánlók szintén 3D-s, de ezúttal egy igazán mozgalmas, izgalmas történetet élhetsz át a főszereplőkkel!

UTAZÁS A REJTÉLYES SZIGETRE - 3D
Mozipremier: február 23.

Az ifjú Sean Anderson, aki két évvel ezelőtt bátran indult nagybátyja megmentésére, vészjelzéseket kap vállalkozó kedvű nagyapjától egy titokzatos szigetről. Az egyetlen baj csak az, hogy a térkép szerint a jelzés az óceánnak azon pontjáról származik, ahol biztosan nincsenek szigetek.
A fiú habozás nélkül útnak indul. Mostohaapja képtelen lebeszélni őt az őrült vállalkozásról, így aztán - jobb ötlet híján - ő is Seannal tart. Belekeveredik a kalandba a világ legrozogább gépével rendelkező pilóta és szemrevaló lánya is. A sziget újabb és újabb váratlan helyzetekkel teszi próbára a csapat ügyességét és kitartását: ismeretlen életformák, meglepetésszerűen kitörő vulkánok várják őket, és még néhány egészen különös meglepetés.

 

Forrás: www.mozi-dvd.hu

Szólj hozzá Te is!
A hozzászólások moderálására az Apáczai Kiadó Kft. a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólásod csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik az Apáczai Kiadó Kft véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.