Áprilisi mozipremier

2013.04.04  |   | 

TAD JONES CSUDÁLATOS KALANDJAI
Mozipremier: április 18.

Tad már gyerekkora óta régész szeretett volna lenni és nagyszerű kalandokat átélni. Azonban a valóságban egy építkezésen dolgozik, ahol csak daruk és cement veszi körbe. Mégis arra vágyik, hogy a híres felfedező, Max Mordon nyomdokaiba lépjen.
Ám egy nap hirtelen lehetősége nyílik valóra váltani az álmait, amikor régi barátja, Humbert professzor kezébe kerül egy titokzatos kőtábla egy kollégájától, a Machu Pichu-i ásatásról. A professzor rájön, hogy a tábla elvezet Paititi elveszett városába és annak kincseihez. Úgy gondolja, hogy kollégája, Lavrof professzor nagy veszélyben van, így elindul a repülőtérre, de baleset éri. Így Tad a helyébe lép, és elindul egy veszélyekkel teli, kalandos útra, hogy megvédje a titokzatos várost és kincseit az ellenségtől.

A 3D-s Tad Jones csudálatos kalandjai animációs mozi, igazi "Indiana Jones" kalandokat ígér kicsiknek, nagyoknak egyaránt!

Szólj hozzá Te is!
A hozzászólások moderálására az Apáczai Kiadó Kft. a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólásod csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik az Apáczai Kiadó Kft véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.