Teszteld magad!

Sértődékeny vagy? Töltsd ki a Szivárvány... júniusi számában található tesztet! Számold össze a pontjaidat, olvasd el az értékelést, és megtudod, hogy sértődékeny vagy-e!

7 és 11 pont között
Érzékenyen reagálsz a környezetedre. Könnyen beleképzeled magad mások helyzetébe, és megérzed, mi bántja őket. Azonban hamar megbántódsz, és nem viseled el a kritikát sem. Ne legyél ennyire érzékeny, mert aki ennyire érzékeny, az hajlamos a bizonytalanságra, és sokszor úgy érezheti, hogy nem értik meg. Változtass a viselkedéséden, gondolkozz a reakcióidon, és főleg, viseld el a kritikát is, mert ember nincs hiba nélkül.

12 és 16 pont között
Csak akkor bántódsz meg, ha igazságtalan vád ér. Képes vagy megvédeni magad, kiválóan érvelsz minden helyzetben. Bár téged is ér kritika, azt komolyan veszed, elgondolkodsz rajta, és ha megalapozottnak véled, el is fogadod. Hallgass a megérzéseidre, sokszor bejönnek.

17 és 21 pont között
Rólad minden lepereg, nem izgat, ki mit mond, gondol, állandóan nyüzsögsz, nem nagyon érdekel mások véleménye. Magabiztos és optimista vagy, megfontolod a kritikát, de csak ritkán veszed azt magadra. Határozott viselkedésed azonban érzékeny belső takar. Néha mutasd ki, ha megbántanak, jelezd az illetőknek, hogy túl mélyre ment a tüske. Így megmutatkozik az igazi arcod, és még jobban fognak becsülni.

Szólj hozzá Te is!




A hozzászólások moderálására az Apáczai Kiadó Kft. a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólásod csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik az Apáczai Kiadó Kft véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.